Array
(
  [post_type] => Array
    (
      [0] => post
    )

  [numberposts] => 5
  [category] => Array
    (
      [0] => 551
    )

  [nopaging] => 
  [paged] => 1
  [order] => DESC
  [orderby] => date
)

Theme

Covid-19 Pandemic Information from The Norwegian Competition Authority ICN Chief Economist Workshop 2020 Cancelled

Twitter


Å annonsere uforpliktande prisar på kommande produkt kan vere meir til nytte for konkurrentane enn kundane. Det kan føre til koordinering og høgare priser til kundane og vere brot på konkurranselova, skriv Kurt Brekke og Sindre Svendsen i DN.

https://t.co/EDFfvJYZm8

Konkurransetilsynet ber kommuner legge til rette for bedre lokal dagligvare-konkurranse. Stavanger og Skien oppfordres til å endre praksisen sin ved etablering av nye dagligvarebutikker.
https://t.co/Z4IyiNyxc8

Ølsalg på bensinstasjoner gir neppe billigere øl, men kan bidra til økt konkurranse i et dagligvaremarked totalt sett. Men om de alkoholpolitiske argumentene skal veie tyngst er det opp til politikerne å avgjøre, skriver Lars Sørgard i BT i dag. https://t.co/3fP6Z00VZv

Konkurransetilsynet advarer mot å gi mindre nettselskaper fritak fra nye regler i energiloven. Det kan føre til høyere nettleie og et mindre effektivt strømnett, skriver tilsynet i et ferskt høringssvar.

https://t.co/u2j25OjrYs

Det er positivt at drosjebransjen forbereder seg på økt konkurranse gjennom å gjøre sin app mer kundevennlig. Dette er med på å vise at konkurranse er viktig for å sikre drosjekundene et bedre tilbud.

https://t.co/FmAtbZVB9V

Er forskjeller i innkjøpspriser ulovlig eller ikke? I denne kronikken beskriver konkurransedirektør Lars Sørgard hvorfor det ikke er et enkelt svar på dette.

https://t.co/T5HncTGKV2