Vinner av årets masterpriskonkurranse

Håvard Mork Sandvik er vinner av årets masterpriskonkurranse innen konkurranseøkonomi. Sandvik har skrevet oppgaven «Eksklusivavtalar og investering».

Håvard Mork Sandvik er vinner av årets masterpriskonkurranse innen konkurranseøkonomi. Sandvik har skrevet oppgaven «Eksklusivavtalar og investering«.

I sin masteroppgave har Sandvik gjort analyser av et viktig effektivitetsargument for eksklusivavtaler, nemlig hvorvidt denne typen avtaler kan stimulere til investering og innovasjon. Med oppgaven fullførte han mastergraden i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Bergen.

 

Verdig vinner
– Ikke bare gir Mork Sandvik en solid gjennomgang av den økonomiske litteraturen på et viktig konkurransepolitisk område, men han utvider også litteraturen på feltet med egne teoretiske bidrag. Håvard Mork Sandvik er derfor en verdig vinner av Konkurransetilsynets pris, sier Jan Gaute Sannarnes i Konkurransetilsynet.

 

Om prisen
Hvert år siden 2004 har Konkurransetilsynet delt ut en pris til beste masteroppgave innenfor de to fagområdene konkurranseøkonomi og konkurranserett. Prisen er i år på 25000 kroner. Formålet med konkurransen er å øke studentene sin interesse for konkurransepolitikk og utvikle nettverket mellom akademia og tilsynet.

Juryen i konkurransen i år har vært sammensatt av professor Tommy Gabrielsen fra BECCLE/ Universitetet i Bergen og økonom Jan Gaute Sannarnes fra Konkurransetilsynet.

 

Se liste over oppgaver og tidligere vinnere >>

Bilde av vinner av Konkurransetilsynets pris for beste masteroppgave sammen med fungerende konkurransedirektør Magnus Gabrielsen under prisutdelingen.
Håvard Mork Sandvik er årets vinner av Konkurransetilsynets pris for beste masteroppgave. Her sammen med fungerende konkurransedirektør Magnus Gabrielsen under prisutdelingen.