Array
(
  [post_type] => Array
    (
      [0] => post
    )

  [numberposts] => 10
  [category] => Array
    (
      [0] => 638
    )

  [nopaging] => 
  [paged] => 1
  [order] => DESC
  [orderby] => date
  [date_query] => Array
    (
      [key] => brev_dato
      [year] => 2022
    )

)

Podcast

Det meste du gjør i løpet av en dag er avhengig av god konkurranse. Det gjelder enten du skal handle matvarer, fylle bensin eller kjøpe nye briller. Men hva skjer når konkurransen i et marked ikke fungerer eller noen selskaper samarbeider ulovlig?  I Konkurransepodden tar vi opp aktuelle saker fra Norge og verden.

30. juni 2022

Konkurransepodden togspesial

Flere europeiske togselskaper har fått konkurransemyndigheter på nakken de siste årene. I en ny episode av Konkurransepodden får du blant annet høre hva ulike selskaper har gjort for å kvitte seg med konkurrenter, og hvorfor det har resultert i høye gebyrer fra EU-kommisjonen.

24. juni 2022

Konkurransepodden: Konkurransepolitikk fremmer bærekraft

Hvordan kan konkurransemyndighetene bidra til at Norge når sine nasjonale mål for utslippskutt? I en ny episode av Konkurransepodden forklarer vi hvordan konkurransepolitikken kan bidra til å fremme bærekraft og miljøvennlige løsninger. Du får også høre hvordan bærekraftsatsingen påvirker Konkurransetilsynets prioriteringer.

10. juni 2022

Konkurransepodden: Mer muskler til Konkurransetilsynet?

Konkurransetilsynet vil ha helt nye virkemidler for å bedre konkurransen i dagligvaremarkedet. En justering av konkurransereglene kan gjøre det mulig for tilsynet å gripe inn raskere enn i dag. Flere andre land har innført eller vurderer å innføre et slikt konkurransefremmende verktøy. Hvordan kan det bedre den norske dagligvarekonkurransen?

24. februar 2022

Konkurransepodden: Strømkrise, makspris og konkurranse

Frustrasjon over høye strømpriser har ført til krav om makspris på strøm. I ny episode av Konkurransepodden forklarer vi hvordan en makspris ville gjort situasjonen enda verre for oss strømkunder, og gitt oss høyere strømregning på sikt. Det finnes langt bedre måter å hjelpe forbrukere og næringsliv på.